استاد حوزه علمیه قم گفت: سنگ بنای قم توسط شیعیان و خاندان عصمت و طهارت بنا نهاده شده است به همین علت قداست و حرمت آن به عنوان یک شهر شیعی و ولایتمدار مذهبی باید حفظ شود.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به نامگذاری روزی به نام روز قم گفت: این نامگذاری کار خیری بوده که امیدواریم همراه با نام مبارک کریمه اهلبیت(س) سبب تحقق شهری فرهنگی شود.
رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: نام گذاری روز قم میتواند بستری برای معرفی ظرفیتهای قم در حوزههای فرهنگی، اقتصادی، گردشگری و سرمایه گذاری به جامعه باشد.
رئیس کمسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم قم بر افزایش تبادلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی شهر قم با شهرهای هم هویت در جهان اسلام با هدف به بالندگی هرچه بیشتر و بهتر تاکید کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری حضور بابرکت حضرت معصومه (س) در قم را شوکت و عزتی بزرگ برای مردم ولایتمدار استان دانست و گفت: بانوان و دختران جامعه ما میتوانند با تأسی از عفت و حجاب و حیای حضرت در مسیر تعالی خویش گامی مهم بردارند.
رضا رفیع از طنز پردازان کشور خواستار معرفی ظرفیتهای فرهنگی قم به کشور شد و گفت: در روز قم باید بر روی ظرفیتهای فرهنگی مانور داده شود چرا که موجب جلب توجه مردم و هموطنان به ظرفیتهای شهر قم میشود.
رئیس کمسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: با توجه به این که قم خاستگاه انقلاب و مرکز تولید علوم اسلامی است، در پرتو نگاه ویژه مسوولان روز قم ماندگار میشود و باید مسؤولان برای تثبیت جایگاه این شهر تلاش کنند.
مدیرکل روابط عمومی و بین الملل شهرداری قم با اشاره فرارسیدن روز قم گفت: این روز بهترین فرصت برای معرفی جایگاه و ابعاد مختلف ام القرای جهان تشیع به عموم مردم در سطح ملی و بینالمللی است.